အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားကုိေႀကာက္ေလွာ္ပါက အသားတြင္ ဓာတုဓာတ္တစ္မ်ဳိးၿဖစ္ေပၚေစႏုိင္
အႀကိတ္ကင္ဆာ ေရာဂါသည္ေပါင္း ၂၀၀၀ ဦးအား ေလ ့လာမွဳမ်ားၿပဳလုပ္ခဲ့ရာတြင္ အဆုိပါေတြ ့ရွိခ်က္ ကုိ ေတြ ့ရွိခဲ့ၿခင္းၿဖစ္သည္ ။
ကယ္လီဖုိနီးယားၿပည္နယ္မွ သုေတသီမ်ားက အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ ေႀကာ္ေလွာ္ထားေသာ အစားေသာက္မ်ား စားသူမ်ားတြင္ ၃၀ ရာခုိင္ႏွဳန္ခန္ ့အႀကိတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ဟု ေၿပာႀကားခဲ့ေႀကာင္း သိရသည္ ။
ref:Mg Mandalay
ကယ္လီဖုိနီးယားၿပည္နယ္မွ သုေတသီမ်ားက အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ ေႀကာ္ေလွာ္ထားေသာ အစားေသာက္မ်ား စားသူမ်ားတြင္ ၃၀ ရာခုိင္ႏွဳန္ခန္ ့အႀကိတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ဟု ေၿပာႀကားခဲ့ေႀကာင္း သိရသည္ ။
ref:Mg Mandalay
No comments:
Post a Comment