Jade Flower ကုမၸဏီမွ ရန္ကုန္-ၿမိတ္ ေရေၾကာင္းလိုင္း ခရီးစဥ္ ေျပးဆြဲ
ျခင္းကို Fortune Express ကမ္း႐ိုးတန္း အထူးအျမန္ ေရယာဥ္ျဖင့္ ယေန႔တြင္ ရန္ကုန္ၿမိဳ႕ ဗုိလ္တေထာင္ ဆိပ္ကမ္းမွ စတင္ ေျပးဆြဲ မည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။ အဆိုပါ ရန္ကုန္-ၿမိတ္ ခရီးစဥ္ကို Fortune Express 727, 77, 27, 7, 2 စသည့္ သေဘၤာ ငါးစင္းျဖင့္ ေလးရက္လွ်င္တစ္ႀကိမ္ ေျပးဆြဲ သြားမည္ျဖစ္သည္။
Fortune Express ေရယာဥ္မ်ားသည္ မေလးရွား ႏုိင္ငံလုပ္ ေရယာဥ္မ်ားျဖစ္ၿပီး Mitsubishi (2250 HP) အင္ဂ်င္ႏွစ္လံုး တပ္ဆင္ထားကာ ကိုယ္ထည္အား အလူမီနီယံျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားေၾကာင္း သိရသည္။
ခရီးသည္ ၃၅ဝ ဦးတင္ေဆာင္ ႏုိင္ၿပီး ရန္ကုန္-ၿမိတ္ ခရီးစဥ္ကို ၁ဝ နာရီခန္႔ျဖင့္ သက္ေသာင့္ သက္သာ သြားလာႏုိင္မည္ ျဖစ္သည္။ ယာဥ္ေပၚပါခရီးသြားျပည္သူမ်ားအတြက္ နံနက္စာအျဖစ္ ေကာ္ဖီႏွင့္ မုန္႔၊ ေန႔လယ္စာ ထမင္းႏွင့္ ညေနပိုင္းအတြက္ အေအးတုိ႔ျဖင့္ ဧည့္ခံေကြၽးေမြး သြားမည္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
လက္မွတ္ခ ႏႈန္းထားမွာ ေငြက်ပ္ေလးေသာင္း ျဖစ္ၿပီး မၾကာမီ ကာလအတြင္း ရန္ကုန္-ထားဝယ္ ခရီးစဥ္ႏွင့္ ရန္ကုန္-ေကာ့ေသာင္း ခရီးစဥ္တုိ႔အား တုိးခ်ဲ႕ ေျပးဆြဲသြား မည္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
http://www.myawady.net.mm/allnews/local/item/6009-2013-02-03-08-59-43#.UQ3b1PJafro
From : ျမ၀တီ
ျခင္းကို Fortune Express ကမ္း႐ိုးတန္း အထူးအျမန္ ေရယာဥ္ျဖင့္ ယေန႔တြင္ ရန္ကုန္ၿမိဳ႕ ဗုိလ္တေထာင္ ဆိပ္ကမ္းမွ စတင္ ေျပးဆြဲ မည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။ အဆိုပါ ရန္ကုန္-ၿမိတ္ ခရီးစဥ္ကို Fortune Express 727, 77, 27, 7, 2 စသည့္ သေဘၤာ ငါးစင္းျဖင့္ ေလးရက္လွ်င္တစ္ႀကိမ္ ေျပးဆြဲ သြားမည္ျဖစ္သည္။
Fortune Express ေရယာဥ္မ်ားသည္ မေလးရွား ႏုိင္ငံလုပ္ ေရယာဥ္မ်ားျဖစ္ၿပီး Mitsubishi (2250 HP) အင္ဂ်င္ႏွစ္လံုး တပ္ဆင္ထားကာ ကိုယ္ထည္အား အလူမီနီယံျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားေၾကာင္း သိရသည္။
ခရီးသည္ ၃၅ဝ ဦးတင္ေဆာင္ ႏုိင္ၿပီး ရန္ကုန္-ၿမိတ္ ခရီးစဥ္ကို ၁ဝ နာရီခန္႔ျဖင့္ သက္ေသာင့္ သက္သာ သြားလာႏုိင္မည္ ျဖစ္သည္။ ယာဥ္ေပၚပါခရီးသြားျပည္သူမ်ားအတြက္ နံနက္စာအျဖစ္ ေကာ္ဖီႏွင့္ မုန္႔၊ ေန႔လယ္စာ ထမင္းႏွင့္ ညေနပိုင္းအတြက္ အေအးတုိ႔ျဖင့္ ဧည့္ခံေကြၽးေမြး သြားမည္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
လက္မွတ္ခ ႏႈန္းထားမွာ ေငြက်ပ္ေလးေသာင္း ျဖစ္ၿပီး မၾကာမီ ကာလအတြင္း ရန္ကုန္-ထားဝယ္ ခရီးစဥ္ႏွင့္ ရန္ကုန္-ေကာ့ေသာင္း ခရီးစဥ္တုိ႔အား တုိးခ်ဲ႕ ေျပးဆြဲသြား မည္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
http://www.myawady.net.mm/allnews/local/item/6009-2013-02-03-08-59-43#.UQ3b1PJafro
From : ျမ၀တီ
No comments:
Post a Comment